skip to Main Content

Inschrijving jubileumfeest Sarcoidose.nl gesloten

« Terug naar artikel

Inschrijving jubileumfeest Sarcoidose.nl gesloten

  • .

Op 17 november viert Sarcoidose.nl haar veertig jarig bestaan. Het wordt een gevarieerde dag met voor elk wat wils: kennis, ontspanning en veel herkenning en erkenning. Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor het onderling contact tussen de deelnemers.

Het thema van deze dag is Perceptie & Perspectief. Hierover spreken artsen uit het AMC, het Erasmus MC en het St. Antonius Ziekenhuis. Het programma kunt u vinden middels onderstaande button.
De inschrijving voor deelname aan deze heuglijke dag is inmiddels gesloten; wij zijn zeer verheugd en vereerd zo’n 300 gasten te mogen ontvangen.

Klik op onderstaande button voor de laatste informatie, telefoonnummers en mogelijkheden om uw inschrijving te controleren, uw dieet- en/of overnachting te regelen, of te zien of er misschien toch nog een plekje vrij is om u aan te melden. De plaatsen zijn echter beperkt!

Rob van Jaarsveld (Webmaster)

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top