Patiëntenraadpleging expertisecentrum van AMC / VUmc

« Terug naar artikel

Patiëntenraadpleging expertisecentrum van AMC / VUmc

Zoals u waarschijnlijk wel bekend is zijn er momenteel in Nederland twee erkende experticecentra voor sarcoïdose: Erasmus MC in Rotterdam en St. Antonius in Nieuwegein.

Momenteel loopt er weer een nieuwe aanvraagronde, waarbij ziekenhuizen een aanvraag kunnen doen om erkend te worden als expertisecentrum voor sarcoïdose. Wij hebben een dergelijk aanvraag ontvangen van AMC/VUmc in Amsterdam.

Om een goed beeld te krijgen van de zorgverlening voor sarcoïdose in het AMC en het VUMC is úw mening essentieel.

Laat u ons weten hoe u uw sarcoïdosezorg in AMC/VUmc ervaart? Vul dan de onderstaande vragenlijst in. Dat kunt u doen tot 30 december 2017.

Met uw mening kunnen wij een goede inschatting maken van de zorgverlening welke geboden wordt, en worden we in staat gesteld om de patiëntervaring mee te laten wegen in de beoordeling.

Alvast bedankt voor uw inbreng!

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *