skip to Main Content

Stel jij je vraag aan het artsenpanel op de jubileumdag?

« Terug naar artikel

Stel jij je vraag aan het artsenpanel op de jubileumdag?

  • .

Op onze jubileumdag (17 november in de Eenhoorn te Amersfoort – zie onze agenda) zijn artsen aanwezig uit de drie sarcoïdose expertisecentra:

  • dr. Marcel Veltkamp – longarts st. Antonius Nieuwegein
  • drs. Jelle Miedema – longarts Erasmus MC Rotterdam
  • drs. Daan Fritz – Neuroloog AUMC Amsterdam

Ben jij erbij die dag? Dan kun je nu je vraag indienen! Je vraag moet wel aansluiten bij het thema van de dag ‘Perceptie en Perspectief’. Vragen over je persoonlijke (gezondheids)situatie kunnen de artsen niet behandelen aangezien ze je dossier niet kennen en deze dag daar niet voor is bedoeld.

Zit jij met een vraag voor het artsenpanel over deze onderwerpen, en wil je deze tijdens de jubileumdag laten beantwoorden? Mail die dan naar: vragenjubileum@sarcoidose.nl, met als onderwerp “Vraag aan het artsenpanel“.

Heb je je nog niet aangemeld? Je hebt nog de tijd tot 11 november, maar wees er snel bij want vol is vol! Aanmelden kan via deze link.

Hopelijk tot 17 november in Amersfoort!
De Jubileumcommissie

Rob van Jaarsveld (Webmaster)

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top