skip to Main Content

Vragenlijst Sarcoïdosezorg in Nederland (SziN) afgesloten

« Terug naar artikel

Vragenlijst Sarcoïdosezorg in Nederland (SziN) afgesloten

Beste mensen,

De vragenlijst t.b.v. het in kaart brengen van de Sarcoïdosezorg in Nederland (SziN) is inmiddels afgesloten.

De bereidheid tot invullen van deze vragenlijst was groot: maar liefst 722 patiënten en 41 artsen hebben de moeite genomen om deze lijst in te vullen.

Sarcoidose.nl bedankt iedereen voor de medewerking; uw antwoorden gaan mede helpen alle locaties waar sarcoïdose behandeld wordt of kan worden in een overzicht onder te brengen, zodat u in een later stadium in staat zult zijn snel te controleren of u bij een bepaalde zorgverlener terecht kunt voor de diagnose en/of behandeling van sarcoïdose.

Nogmaals hartelijk dank!

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Back To Top