Ga naar hoofdinhoud

Laatst geupdate op 3 november, 2019

De sponsorloop van Annemiek…

Het waart al een poosje rond via de Social media. Onze vrijwilliger (en sarcoïdosepatiënt) Annemiek Kraak loopt dit jaar weer mee met de Nijmeegse Vierdaagse (https://www.4daagse.nl/nl/). Dit jaar heeft zij een sponsorprogramma opengesteld voor Sarcoidose.nl; iedereen kan Annemiek met een paar Euro sponsoren. De opbrengsten stelt zij beschikbaar aan Sarcoidose.nl t.b.v. het onderzoek naar de oorzaak en uiteindelijk genezing van sarcoïdose.

Wilt u Annemiek ook sponsoren? Dat kan! U kunt uw donatie doen door de donkerblauwe button Sponsor mij>” op haar sponsorpagina aan te klikken en de nodige stappen te doorlopen. Annemiek heeft inmiddels al € 790,00 opgehaald; iedereen enorm bedankt!!!

Annemiek kan ook worden gevolgd met de 4-daagse app op uw telefoon of tablet. U kunt de app in de appstore van Apple en Google vinden; De app heet ‘Vierdaagse‘ en is te herkennen aan het officiële Vierdaagse-logo.
De tracking code van Annemiek is 8dd2a29c-a104-4dc8-b00e-059afabb04c4. Na goedkeuring door Annemiek kunt u dan te allen tijde zien waar Annemiek zicht tijdens de tocht der tochten bevindt.

Wij wensen Annemiek “Onmeunig” veel succes!!!

Back To Top