Skip to content

Laatst geupdate op 29 april, 2019

 

Sommige delen van onze website zijn alleen voor leden te lezen. We raden je daarom aan om bij het bezoeken van de site meteen in te loggen.  Dit kun je rechts bovenaan deze pagina doen. Als je bent ingelogd kun je onder meer alle forum topics lezen, heb je toegang tot de digitale SarcoScoop en kun je volledig gebruik maken van de ‘Stel je vraag’ functie. Ook is dan alle informatie over sarcoïdose voor je beschikbaar en kun je ervaringsverhalen van andere patiënten lezen.

Ben je lid maar heb je nog niet eerder ingelogd op deze site? Dan is je gebruikersnaam gebaseerd op je lidcode. Deze wordt vooraan aangevuld met nullen totdat het vijf cijfers zijn. Is je lidcode 783 dan is je gebruikersnaam op de website dus 00783. Je wachtwoord is dan je postcode (aanelkaar geschreven en met grote letters) dus 3860AA.

Als je al eerder een eigen gebruikersnaam en wachtwoord heb aangemaakt dan gelden uiteraard die gegevens om in te kunnen loggen. Ben je ze vergeten? Via de inlogfunctie rechts bovenaan de site kun je je gegevens opnieuw opvragen.

Back To Top