Ga naar hoofdinhoud

Het LAREB heeft vorige week het onderzoek naar bijwerkingen van medicijngebruik door patiënten met zeldzame ziekten afgerond. De onderzoekers zijn nu bezig met het uitwerken van het onderzoek en danken alle deelnemers van harte. Het verslag volgt.

De aanmeldingen voor de EFZO-fit onderzoek verloopt naar wens. Het protocol is iets aangepast, de leeftijdsgrens van 18 tot 70 jaar is gewijzigd. Nu geldt een toelatingseis van ouder dan 18 jaar. Ook is de aanmeldingstermijn verlengd tot 1 juli aanstaande. Kijk op: Efzofit site, overleg met uw behandelde zorgprofessional en neem komende maand nog deel.

Ook de aanmeldingstermijn voor het Resolve project loopt momenteel nog. Klik op de link: www.sarcoidosistrial.com/nl . Graag voor de zomervakantie deelnemen.

Binnenkort start een groot internationaal onderzoek naar de effecten van het gebruik van steroïden. Aan dit onderzoek kunnen zowel patiënten die steroïde medicijnen gebruiken als patiënten die dit niet doen deelnemen. Wij houden u graag op de hoogte.

Scroll naar boven