skip to Main Content

Een enthousiaste bezoeker vertelt!

« Terug naar artikel

Een enthousiaste bezoeker vertelt!

Deze bezoeker van de overvolle sarcoïdosemiddag in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam verraste ons met een uitgebreid compliment!

“Vanmiddag een fantastische bijeenkomst van de Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland meegemaakt in het Erasmus Medisch Centrum.
Ik ben afgelopen februari gediagnostiseerd met de ziekte sarcoïdose  en naast mijn reeds vergaarde kennis ben ik nog meer te weten gekomen tijdens deze middag.
Hoe fijn het is om naast met lotgenoten in contact te komen  tevens een ruim aantal specialisten aan het woord te horen over deze ziekte met al zijn verschillende facetten, heel wetenswaardig!
Dit heeft mij en mijn partner nog meer kennis opgeleverd en tevens herkenning, tenslotte ook niet onbelangrijk!
Ook de ontvangst en begeleiding tijdens deze middag was zeer warmhartig!
Wij kijken uit naar een volgende bijeenkomst en of lotgenotencontactdag.”

Deze middag werd georganiseerd door regio Zuid-Holland van de SBN. Wilt u een dergelijke ervaring ook eens meenemen? Kom dan naar een van onze bijeenkomsten door het hele land. U vind ze in onze agenda.

Foto’s van dit evenement:

Rob van Jaarsveld (Webmaster)

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top