skip to Main Content

Help anderen kiezen door je ervaring te delen

« Terug naar artikel

Help anderen kiezen door je ervaring te delen

Laat jij ook je beoordeling achter op ZorgkaartNederland?

Ervaringen van anderen zijn steeds vaker medebepalend voor de keuzes die mensen maken. Dat geldt ook voor de zorg.Een bekend instrument daarvoor is ZorgkaartNederland. Kortweg de Zorgkaart. Wist je dat je daar ook je review kunt achterlaten specifiek voor sarcoïdosezorg?

Sinds 1 september werkt de SBN samen met Patiëntenfederatie Nederland (de beheerder van de Zorgkaart). ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. De waarderingen van patiënten op de site laten zien hoe mensen zorg ervaren. Voor zorgaanbieders (artsen en zorginstellingen) is de Zorgkaart ook een meetinstrument om te zien wat volgens patiënten goed gaat en wat beter kan. Voor de SBN is het waardevol omdat met jouw ervaring het sarcoïdose-zorglandschap duidelijker in beeld komt.

Het plaatsen van een waardering is uiteraard anoniem. Om een waardering te maken kies je op www.zorgkaartnederland.nl voor ‘Schrijf een waardering’. Daarna kies je de arts of zorginstelling die je wilt waarderen. Geef vervolgens je rapportcijfer voor: luisteren, informatie, behandeling, afspraken, medewerkers en de accommodatie. Onder de vragen kun je vermelden voor welke aandoening je de waardering invult.

Deel je ervaring! 

Wij vragen jou om ook je ervaringen met de sarcoïdosezorg te delen. Daarmee help je niet alleen andere mensen met sarcoïdose en de SBN maar ook de zorgverlener, die door jouw waardering meer inzicht krijgt in de ervaringen van patiënten.

Over dit onderwerp heeft ook een artikel gestaan in de SarcoScoop.

Lees hier het artikel uit de SarcoScoop
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Back To Top