ILD-expertisecentrum genomineerd

« Terug naar artikel

ILD-expertisecentrum genomineerd

Persbericht van het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

Het ILD-expertisecentrum van het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein is genomineerd voor de Value-Based Health Care Prize 2017 met het VBHC-programma in pulmonale sarcoïdose. Dit initiatief is het eerste voorbeeld van een internationale implementatie van value-based healthcare.

Het St. Antonius werkt hierin samen met Cleveland Clinic (USA), Erasmus MC (NL), Royal Brompton Hospital (UK), University of Cincinnati Medical Center (USA) en University Hospital Leuven (BE).

Profielfoto van Rob van Jaarsveld (Webmaster)
Hallo, hier schrijft Rob van Jaarsveld (1960), systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht. Bij toeval werd in 2015 sarcoïdose in de longen geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat. Ik kwam na de diagnose als eerste bij de SBN terecht; ik heb mij geen moment bedacht en mij als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik doe nu met een aantal medevrijwilligers het (vooral technisch) beheer van deze website en het forum, de social media en naast het bloggen tussen neus en lippen door ook wat redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *