skip to Main Content

ILD-expertisecentrum genomineerd

« Terug naar artikel

ILD-expertisecentrum genomineerd

Persbericht van het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

Het ILD-expertisecentrum van het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein is genomineerd voor de Value-Based Health Care Prize 2017 met het VBHC-programma in pulmonale sarcoïdose. Dit initiatief is het eerste voorbeeld van een internationale implementatie van value-based healthcare.

Het St. Antonius werkt hierin samen met Cleveland Clinic (USA), Erasmus MC (NL), Royal Brompton Hospital (UK), University of Cincinnati Medical Center (USA) en University Hospital Leuven (BE).

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Back To Top