Inschrijftermijn Sarcoïdose Onderzoeksondersteuning 2018 geopend

« Terug naar artikel

Inschrijftermijn Sarcoïdose Onderzoeksondersteuning 2018 geopend

  • Gepubliceerd:
  • Laatst bijgewerkt:
  • Actueel

Sarcoïdose.nl is een patiëntenorganisatie die wetenschappelijk onderzoek naar sarcoïdose belangrijk vindt. Graag informeren wij u daarom over de opening van de inschrijvingstermijn van onze onderzoeksondersteuning 2018. Deze bestaat uit de jaarlijks terugkerende Sarcoidose.nl Promovendi ondersteuning (SPO) voor persoonlijke ondersteuning van onderzoekers en vanwege ons 40-jarig jubileum dit jaar ook uit een algemene ondersteuning voor wetenschappelijk onderzoek de Sarcoidose.nl Onderzoeks-ondersteuning (SOO).

Met de Sarcoidose.nl Promovendi-ondersteuning , wil de vereniging individuele promovendi ondersteunen door hen een financiële bijdrage te geven voor extra activiteiten in het kader van hun onderzoek. Bijvoorbeeld door een mogelijkheid te bieden om publiciteit te geven aan hun resultaten. Voor dit jubileumjaar zullen wij deze ondersteuning maximaal drie maal uitschrijven. Aan deze ondersteuning is een bedrag van € 1.500 verbonden. De financiële bijdrage dient u te bestemmen voor activiteiten die in relatie staan met het promotieonderzoek en waarvoor in het normale onderzoeksbudget geen ruimte (meer) was. U kunt denken aan het bijwonen van een extra congres. Het betreft bijvoorbeeld extra activiteiten of extra materialen die te maken hebben met uw promotieonderzoek. Andere bestemmingen die aan dit criterium voldoen zijn uiteraard ook mogelijk. De bestemming van de ondersteuning stelt de promovendus of promovenda, uiteraard in overleg met de promotor, zelf vast. Daarnaast stelt Sarcoidose.nl de promovendus of promovenda in de gelegenheid om middels een presentatie voor leden of een artikel op onze website of in de SarcoScoop, ons kwartaalblad, bekendheid te geven aan het lopende wetenschappelijke onderzoek.

Omdat de vereniging het belangrijk vindt om een promotieonderzoek meerdere jaren te kunnen volgen gaat de voorkeur gaat uit naar ondersteuning van promovendi die zich in de eerste jaren van het promotieonderzoek bevindt. De promotor kan de promovendus of promovenda voordragen via het onderstaande aanvraagformulier

In het kader van ons jubileumjaar willen we in 2018 ook graag een specifiek onderzoek ondersteunen. Hierbij willen we optreden als co-financier en streven we naar een bijdrage van

40.000. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar onderzoek waarbij een samenwerking plaatsvindt tussen meerdere zorginstellingen en bij voorkeur ook meerdere disciplines. De aanvrager kan de aanvraag indienen door middel van het bijgaande formulier (SOO).

We verzoeken u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Graag ontvangen wij uw aanvraag uiterlijk 1 april 2018 via bestuur@sarcoidose.nl

We zien uw aanvragen met veel belangstelling tegemoet.

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *