skip to Main Content

Nieuwe informatiegids zorgverzekeringen

« Terug naar artikel

Nieuwe informatiegids zorgverzekeringen

Er is een nieuwe informatiebrochure uitgekomen van de Patiëntenfederatie Nederland (https://www.patientenfederatie.nl/).  Dit stukje uit het voorwoord geeft goed aan waar het over gaat, en wat u als patiënt hiermee kunt doen:

Deze gids helpt u te begrijpen hoe alles rondom zorgverzekeringen werkt. Bijvoorbeeld als u een nieuwe zorgverzekering wilt kiezen. Patiëntenfederatie Nederland hoort steeds vaker van mensen dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Ze verdwalen in het poliswoud en haken dan vaak af. Ze willen misschien wel nadenken of ze nog de juiste zorgverzekering hebben, maar ze weten niet hoe ze dat kunnen beoordelen. Dit boekje helpt u daarbij.

In deze brochure worden ook diverse vergelijkingssites met elkaar vergeleken,  zodat u een goed beeld krijgt van de onderlinge verschillen.

Rob van Jaarsveld (Webmaster)

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top