skip to Main Content

Sarcoïdose Belangenvereniging is verhuisd

« Terug naar artikel

Sarcoïdose Belangenvereniging is verhuisd

Sinds 1 januari maakt onze vereniging gebruik van de facilitaire diensten van Stichting MEO.

Stichting MEO (https://stichtingmeo.nl/) biedt niet alleen een professionele dienstverlening. Het is ook een sociale onderneming, die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring biedt, waardoor zij kunnen doorstromen naar een reguliere baan. Wij onderschrijven deze doelstelling van harte en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Sinds 1 januari 2018 zijn we bereikbaar via:
Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland
Postbus 3071
1801 GB Alkmaar
Tel: 072 – 792 0767
E-mail: info@sarcoidose.nl (ongewijzigd)
Website: https://sarcoidose.nl (ongewijzigd)

En uiteraard via onze Social media kanalen, die vindt u hier: https://sarcoidose.nl/actueel/social-media-activiteiten-sbn-sarcoidose-nl/.

Rob van Jaarsveld (Webmaster)

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top