Survey over ervaringen met bewegingsmonitor(en)

« Terug naar artikel

Survey over ervaringen met bewegingsmonitor(en)

Beste sarcoïdosepatiënt,

Momenteel wordt er gewerkt aan een inventarisatie van de waarde van een bewegingsmonitor voor de chronisch zieke patiënt. U kunt hierbij denken aan een stappenteller, iWatch, Fitbit, smartwatch, app, activity tracker, enz.. Verder zullen we de verzamelnaam ‘bewegingsmonitor’ gebruiken.

Graag willen we weten of u als sarcoïdosepatiënt ervaring heeft met een dergelijk hulpmiddel. Daarom zouden we het zeer op prijs stellen als u de vragenlijst [link] wilt invullen. Ook als u er geen ervaring mee heeft graag de link volgen; u bent dan snel klaar omdat u minder vragen te beantwoorden heeft!

Het doel is te verkennen of zorgverzekeraars in de toekomst bereid zijn een dergelijke ondersteuning te vergoeden en het gebruik daarvan te stimuleren.

Alvast heel erg hartelijk bedankt voor uw medewerking; deelname kost slechts enkele minuten! De survey sluit op vrijdag 16 maart 2018; u heeft dus nog ruimschoots de gelegenheid om uw ervaringen te delen.

Het ild care foundation research team in samenwerking met de Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland (sarcoïdose.nl), patiëntenverenigingen longfibrose,  COPD en Astma (Longfonds).

De online vragenlijst: https://nl.surveymonkey.com/r/KT9FV8V

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *