Ga naar hoofdinhoud

Laatst geupdate op 23 september, 2020

Digitale collectebus:

Sarcoidose.nl wil een betere kwaliteit van leven voor mensen met sarcoïdose! Daarvoor is wetenschappelijk onderzoek natuurlijk belangrijk maar ook een vroege diagnose en goede ondersteuning voor de patiënten.
Draag jij onze inzet voor mensen met sarcoïdose een warm hart toe? Doen dan mee! Maak in twee eenvoudige stappen jouw digitale collectebus aan en start direct met delen. #ikcollecteervoorsarcoïdose

Maak je digitale collectebus

Kom in actie:

Heb jij een leuke actie bedacht en wil je die inzetten voor Sarcoidose.nl? Dat mag van alles zijn, je kunt denken aan een sportief evenement (bewegen, wandelen, hardlopen, fietsen) maar ook het verkopen van je eigen boek, je handgemaakte kussens of cupcakes bakken met je (klein)kinderen. Superleuk natuurlijk. Wil jij anderen ook inspireren met je actie of zelfs de mogelijkheid bieden om zich aan te sluiten zodat je met elkaar actie kunt voeren? Ook dat kan.

Het platform DoSupport biedt hiervoor alle mogelijkheden. Ga naar onze platformpagina en maak je actie aan via ‘Kom in actie’ (rechtsboven). Wij krijgen ook een melding van je actie zodat we die onder de aandacht kunnen brengen bij onze volgers, en je kunt natuurlijk zelf ook je actie delen.

Veel plezier met je actie!

Ga naar ons DoSupport platform

Scroll naar boven