Ga naar hoofdinhoud

Het is bijna zover, dit weekend is onze Algemene Ledenvergadering. Naast het formele deel is er ook een lezing over twee lopende onderzoeken, de PredMeth-studie en de Tired-trail. Je vind het dagprogramma hier. Daar kun je je ook aanmelden voor die dag.

We hebben er naar uitgekeken om een beperkt aantal van onze leden weer ‘live’ te kunnen ontmoeten en we hopen natuurlijk dat dit in de nabije toekomst weer gewoon mogelijk is zoals we dat gewend waren. Om te vieren dat we elkaar in beperkte mate weer mogen ontmoeten bij deze gelegenheid geven op deze zaterdag 29 mei twee exemplaren van het net verschenen boek Geef me de moed van Simone Foekens  weg. Meer over deze roman over leven met chronische vermoeidheid lees je hier.

Hoe maak je kans? Dat is eenvoudig! Neem (digitaal) deel aan onze ALV. Alle deelnemers maken kans op het boek. In de pauze tussen het formele deel en de lezingen maken we de twee winnaars bekend. Mocht je niet tot de gelukkigen behoren dan kun je zaterdag het boek ook aanschaffen bij Simone zelf! net als het boek van Lenneke Vente of een van de boeken van Ange van Ommen!

Graag tot aanstaande zaterdag!

Scroll naar boven