skip to Main Content

Inlog problemen en onverwachte email

« Terug naar artikel

Inlog problemen en onverwachte email

Vanwege de nieuwe website hebben al onze leden een nieuwe gebruikersnaam (hun e-mailadres) gekregen. Van deze nieuwe gebruikersnamen blijken de instellingen nog niet helemaal goed te staan. Daardoor kunt u wel inloggen maar lukt het meestal niet om het artikel of het blad dat u wilde lezen te openen.

Momenteel wordt er achter de schermen hard aan gewerkt om dat op te lossen en we verwachten dat op korte termijn is opgelost. Vanwege deze werkzaamheden kan het voorkomen dat u een of meerdere email berichten ontvangt op uw bij ons bekende emailadres. De afzender hiervan is site@sarcoidose.nl, en wordt meestal weergegeven als “Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland <site@sarcoidose.nl>”.

We bieden u onze welgemeende excuses aan voor het ongemak; dit hebben wij niet kunnen voorzien of voorkomen bij de overgang naar deze nieuwe website.

Websiteteam Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland

Rob van Jaarsveld (Webmaster)

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top