Ga naar hoofdinhoud

Mijn grootste droom was ooit om naar Buenos Aires te gaan en daar de Argentijnse tango te dansen. Dansen was mijn passie, mijn leven. Als ik danste had ik een compleet gevoel van vrijheid. Als ik danste, was ik volledig in het hier en nu. Dansen was voor mij als ademen, vooral de Argentijnse tango was een kunstvorm waar ik al mijn emotie in kwijt kon. En ik zal je vertellen, ik zat vol emotie. Dansen in Argentinië was, toen ik nog kon lopen, mijn allergrootste droom.

Nu zou mijn grootste droom zijn, dat ik mijn lijf terug zou hebben. Dat ik de normaalste dingen zou kunnen doen. Dat ik vooral geen PIJN meer zou hebben. En dat harnas om mijn borstkas kwijt zou zijn. En niet meer zo intens moe. Dat is mijn aller, aller, allergrootste droom. Als je gezond bent heb je honderd dromen. Als je iets mankeert heb je eigenlijk maar één droom. Weer gezond zijn.

Ik weet niet of je de film avatar kent? Ik wil ook een avatar. Dat ik in een ander lichaam kom en weer kan rennen, rennen, rennen! Deze dromen zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vervuld kunnen worden.

Ik droom dat ik mijn angsten en verdriet los zou kunnen laten. Waar ik nu nog van droom is de liefde van mijn leven vinden… Me geliefd voelen.  Ik heb weinig liefde in mijn leven gekend. Ik vind het bloedspannend om dit zo op te schrijven, maar dat is mijn diepste wens. Me geliefd voelen.

(Buiten natuurlijk dat ik gewoon helemaal geen dwarslaesie wil hebben, of neurosarcoïdose!)

Ik wil kunnen LEVEN!!!

Naar het strand, de kroeg, de film, uit eten, feesten, pret maken, op vakantie en nog wat onzinnige dingen. Dat is mijn allergrootste droom!

Back To Top