Skip to content

Laatst geupdate op 29 december, 2019

Als nieuw word je misschien nooit meer maar beter dan ooit behoort wel degelijk tot de mogelijkheden.’ ©️

De realisatie dat ik mijn chronische ziekte niet ben maar hem ‘alleen maar’ heb, deed me mijn eigen regie over mijn leven weer terugpakken.

Het gaat er niet om hoe je alle ballen succesvol in de lucht houdt. Het gaat niet om het gevecht om beter te worden. Het gaat niet om genezen. Het gaat erom dat je de knop omzet en kleine stapjes neemt om je beste leven te leven. Elke dag weer.

Uiteindelijk heeft dit geleid tot mijn boek ‘Tien onzichtbare jaren’. Ben ik genezen? Nee. Dit is geen verhaal over een wonderbaarlijke genezing. Maar een verhaal over hoe je je beste leven leeft. Een verhaal over heling. En die is universeel. We krijgen allemaal dingen op ons bord in het leven. Ongevraagd. En daar moeten we mee dealen.

Hoe je dat doet? Ik deel mijn inzichten die mij verder hebben geholpen in ‘Tien onzichtbare jaren’. Altijd denkend vanuit mogelijkheden, met humor en wars van zelfmedelijden -niet mijn woorden maar hoe mooi klinkt dit ;-).

Misschien ken je iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken zo met de feestdagen? Of had je hem zelf in je schoen willen hebben?

‘Tien onzichtbare jaren’ is verkrijgbaar bij bol.com, bruna.nl, sarcoidose.nl en gewoon bij de boekhandel voor € 14,95. ISBN 978-90-9032115-8. ⠀⠀⠀⠀

‘Tien onzichtbare jaren’ is uitgegeven in het kader van het veertigjarig jubileum van de patiëntenvereniging Sarcoidose.nl. Alle opbrengsten van dit boek gaan dan ook naar Sarcoidose.nl. Steun je meteen een goed doel!

Back To Top