Skip to content

Vrolijk kerstfeest!!!!

Toen ik mij opgaf voor deze blog, werd mij gezegd dat ik wel zo af en toe iets “moet” schrijven. Toen dacht ik, Oh dat is toch wel makkelijk, maar nu ik weer achter de laptop zit denk ik: wie zit er nu toch op mijn verhaal te wachten. Maar ik beschouw dit maar als…
Lees meer

Leven met chronische sarcoïdose

Laatst geupdate op 11 mei, 2023Leven met chronische sarcoïdose Nadat ik niet meer bij het AMC terug hoefde te komen, heb ik een aantal jaren zo door gekabbeld. Maar ik vond dat toch niet prettig, vooral ook omdat de klachten van pijn en moeheid aanwezig bleven. Maar goed, de bloedwaardes waren oké… dus niet klagen…
Lees meer

Chronische sarcoïdose

Chronische Sarcoïdose De eerst jaren moest ik vaak naar het AMC voor allerlei controles. Na 5 jaar prednisolon geslikt te hebben, mocht ik dit langzaam afbouwen en werd mij ook verteld dat ik de chronische vorm had/heb. Oké, dacht ik…. het zal wel… valt toch wel mee te leven… Tuurlijk, met alles valt mee te…
Lees meer

De diagnose Sarcoïdose

De diagnose SARCOÏDOSE 28 jaar geleden bestond mijn leven voornamelijk uit sporten, uit gaan en om dat te kunnen betalen werkte ik natuurlijk ook nog. Ik had na de mavo de opleiding apothekersassistente gedaan en dat deed ik toen met veel plezier. Ik heb eerst 5 jaar in een openbare apotheek gestaan en daarna 12…
Lees meer
Back To Top