skip to Main Content

Vrolijk kerstfeest!!!!

Toen ik mij opgaf voor deze blog, werd mij gezegd dat ik wel zo af en toe iets “moet” schrijven. Toen dacht ik, Oh dat is toch wel makkelijk, maar nu ik weer achter de laptop zit denk ik: wie…
Lees Meer

Leven met chronische sarcoïdose

Leven met chronische sarcoïdose Nadat ik niet meer bij het AMC terug hoefde te komen, heb ik een aantal jaren zo door gekabbeld. Maar ik vond dat toch niet prettig, vooral ook omdat de klachten van pijn en moeheid aanwezig…
Lees Meer

Chronische sarcoïdose

Chronische Sarcoïdose De eerst jaren moest ik vaak naar het AMC voor allerlei controles. Na 5 jaar prednisolon geslikt te hebben, mocht ik dit langzaam afbouwen en werd mij ook verteld dat ik de chronische vorm had/heb. Oké, dacht ik….…
Lees Meer

De diagnose Sarcoïdose

De diagnose SARCOÏDOSE 28 jaar geleden bestond mijn leven voornamelijk uit sporten, uit gaan en om dat te kunnen betalen werkte ik natuurlijk ook nog. Ik had na de mavo de opleiding apothekersassistente gedaan en dat deed ik toen met…
Lees Meer
Back To Top