Skip to content

Je denkt dat je het op een akkoordje kunt gooien met je lijf. Jij zorgt goed voor je lijf, dan is het lijf ook lief voor jou.

Helaas, dit gaat dus echt niet op. Je bent lief voor je lijf, je geeft het op tijd wat het nodig heeft, medicijnen, voedsel, drinken, een heerlijke douche, pedicure behandeling, dry needling, trainen bij fysiotherapie waar je lijf erg goed op reageert.

Dan komt er een moment dat je voelt dat het niet goed gaat, je rechteroor zit dicht, rechter neusgat ook en dat maakt ademen nog moeilijker dan het al was. Je keel voelt aan als schuurpapier, maar alleen de rechterkant. De linkerkant heeft nergens last van. Vorige week was je benauwd en heb je een antibiotica kuur gehad en toen had je er geen last meer van.

Kuur is afgelopen en mocht je denken dat je er geen last meer van hebt, dan kom je bedrogen uit. De hele rechterkant zit dicht.

Maandag na het trainen kun je bij de huisarts (die dan weer terug is van vakantie) om het rechteroor uit te spuiten, dan hoor je in elk geval weer wat. De rest zal dan vanzelf wel weer goedkomen, hoop je dan.

Wat wel wil helpen is om een lepeltje honing te nemen en katjes drop. Die drop is geen probleem, maar van honing ga je bijna over je nek. Thijmthee dan maar met honing en kamillethee met honing doen ook wonderen, tijdelijk.

Back To Top