Ga naar hoofdinhoud

Sarcoïdose, en hoe nu verder? Training 6 en 7 maart

Datum/Tijd
06-03-2020
09:30 - 17:00

Locatie
Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis
Birkstraat 138
3768 HN, Soest

Categorieën


Op 06-03-2020, 07-03-2020 en 02-05-2020 organiseert de regio Landelijk voor leden en belangstellenden een bijeenkomst in Soesterberg. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg. We ontvangen iedereen graag vanaf 9:30 uur uur. De bijeenkomst start om 10:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst behandelen we het thema Sarcoïdose, en hoe nu verder. U kunt deze bijeenkomst alleen na aanmelding bijwonen!

Voor meer informatie over deze bijeenkomst of aanmelden (vol=vol) kunt u contact opnemen met Sarcoidose.nl, per mail of per telefoon 072 – 792 0767.

Training “Sarcoïdose, en hoe nu verder?”

In beweging komen en blijven

Deze training is toegankelijk voor mensen met sarcoïdose, hun partners en anderen binnen hun sociale netwerk, die meer inzicht willen krijgen in hun proces, plus een eerste of volgende stap willen zetten in dat proces.

De voornaamste doelen van de training zijn:

In beweging komen en blijven. Voor de één zal dit gedragsverandering (beweging) zijn. Voor de ander fysieke verandering (beweging). Het kan ook beiden;
De regie over jouw eigen leven (her)pakken. Jij bepaalt en niet de Sarcoïdose.

Om dit te bereiken kan je het volgende tijdens de training verwachten:

Aan de hand van theorieën en opdrachten geven wij je handvatten om in beweging te komen en te blijven, je bewustwording te vergroten en mentaal weerbaarder te worden;
Het met elkaar delen van ervaringen en tips. Jouw levens- en/of professionele ervaringen kunnen voor anderen van groot belang zijn. Wij vragen jou dan ook om die te delen.

De training bestaat steeds uit drie dagen waarvan de eerste twee dagen aaneengesloten zijn (vrijdag en zaterdag). De derde dag (zaterdag) is vijf á zes weken later.
De training wordt ondersteund door vrijwilligers die zelf ook sarcoïdose hebben.
De rol van de trainers is met name om het groepsproces te begeleiden en veilige voorwaarden te scheppen.

Elk jaar vinden de trainingen plaats in het voorjaar en in het najaar. De locaties zijn verspreid over het land (noorden, midden of zuiden).

Voor 2020 zijn de volgende data voor trainingen vastgesteld:

  • 6 en 7 maart, derde dag 25 april – Soesterberg, Provincie Utrecht
  • 4 en 5 september, derde dag 17 oktober – Geldrop, Provincie Noord Brabant
  • 2 en 3 oktober, derde dag 14 november – Steenwijk, Provincie Overijssel

Aanmelden? Mail naar hoenuverder@sarcoidose.nl of bel 072-792 07 67.

Back To Top