Acceptatie van je ziekte

« Terug naar artikel

Acceptatie van je ziekte

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 13-06-2017
19:30 - 21:30

Locatie
Zalencentrum en Congrescentrum de Aker

Categorieën


 

Op dinsdag 13 juni organiseert de regio Gelderland Overijssel voor onze leden en belangstellenden een bijeenkomst in Putten. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Zalen en congres centrum ‘De Aker’, Fontanusplein 2 , 3881 BZ Putten. We ontvangen iedereen graag vanaf 19.00 uur. De bijeenkomst start om 19.30 en eindigt rond 21.30.

Tijdens deze ervaringsbijeenkomst behandelen we het thema ‘Acceptatie van je ziekte, Begrip en acceptatie van je ziekte vanuit de omgeving: Familie, vrienden, werk… , Hoe gaan we ermee om als en begrip en acceptatie niet vanzelfsprekend is.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Margriet van Wely, per mail overijsselgelderland@sarcoidose.nl of per telefoon 0318-413120

Onze bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken maar een vrijwillige bijdrage voor de vereniging wordt zeer gewaardeerd.

Graag tot ziens op dinsdag 13 juni in Putten.

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *