skip to Main Content

Algemene ledenvergadering

« Terug naar artikel

Algemene ledenvergadering

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 20-05-2017
13:30 - 16:00

Locatie
De Schakel, Nijkerk

Categorieën


Op 20 mei houdt de SBN haar jaarlijkse ledenvergadering in Nijkerk. Naast het officiële deel van het programma zal er ook een lezing plaatsvinden. Mr. Nardy Desloover (arbeidsjurist Wybenga advocaten Rotterdam en lid van de SBN AdviesRaad) vertelt over Sarcoïdose & Werk.

Agenda officiële deel

  1. Welkom
  2. Mededelingen en eventuele ingekomen stukken
  3. Notulen Algemene Ledenvergadering 2016
  4. SBN Jaarverslag 2016
  5. Vaststellen jaarrekening 2016 en decharge bestuur voor 2016
  6. Afscheid voorzitter en herbenoeming Chris Knoet
  7. Vaststelling contributie 2018
  8. Rondvraag
  9. Sluiting

Lezing keuringsprocedure UWV

Veel sarcoïdosepatiënten worstelen met onbekendheid van hun ziekte bij het UWV. Ook het onbegrip voor de beperkingen en de impact daarvan is voor veel mensen een probleem. Dit komt in veel WIA-procedures aan de orde.

De arts van het UWV ziet vaak geen redenen voor een urenbeperking, of schat die maar gering in. Hoe toon je aan dat de UWV-arts het bij het verkeerde eind heeft? In deze lezing komt aan de orde hoe de procedure verloopt en hoe je je kansen in zo’n procedure zo groot mogelijk maakt.

We ontvangen je graag vanaf 13:15 uur, de lezing van dhr Desloover begint om 15:00 uur en om 16:00 uur sluiten we de dag af met een hapje en een drankje.

[ultimate_modal btn_size=”md” btn_bg_color=”#dc2071″ btn_txt_color=”#ffffff” modal_on_align=”left” btn_text=”Ga naar het inschrijfformulier” modal_size=”block” modal_style=”overlay-slidedown” overlay_bg_color=”#ffffff” header_text_color=”” modal_border_style=”solid” modal_border_width=”1″ modal_border_color=”#4cadc9″ modal_border_radius=”0″][contact-form-7 id=”3743″ title=”Algemene ledenvergadering”][/ultimate_modal]
Back To Top