skip to Main Content

Client ondersteuning WMO

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
12-10-2019
10:30 - 13:00

Locatie
Het Zakenstation

Categorieën


Beste SBN-lid,

Hierbij nodigen wij – het contactpersonenteam van de Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland, regio Noord-Holland – u van harte uit voor onze eerstvolgende ervaringsbijeenkomst. We behandelen het thema “Client ondersteuning WMO”.

Dat sarcoïdose gepaard gaat met veel ongemakken is een bekend gegeven. Helaas is het niet eenvoudig hiervoor ondersteuning te vinden. Tijdens deze ervaringsbijeenkomst zullen Micky Biddlecombe, cliënt ondersteuner voor de WMO en vertegenwoordiger van stichting MOE(MantelzorgersOnderElkaar) en Annemieke Goudsmit ook cliënt ondersteuner WMO en VN-ambassadeur voor mensen met een beperking, ons meenemen in hoe je steun aanvraagt.

Hierna is er ruimte voor het stellen van vragen en voor het onderling uitwisselen van eigen ervaringen over het omgaan met WMO aanvragen

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Middels dit formulier kunt u evt. ook op voorhand al vragen stellen. Wij verzoeken u vóór zondag 15 september 2019 aan te melden i.v.m. het maken van de reserveringen

Contact:

Heeft u vragen of mocht het aanmelden niet lukken, dan kunt u ons bereiken:

Wij hopen van harte u, met evt. uw partner/deelgenoot en/of familieleden (ook niet-leden zijn dus welkom) te mogen begroeten op zaterdag 12 oktober.

Aan deelname bij deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, maar uw vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Back To Top