Ga naar hoofdinhoud

De beste zorg; dat wil toch iedereen?!

Datum/Tijd
13-04-2022
19:00 - 20:15

Categorieën


Het contactpersonenteam regio Zuid-Holland nodigt u, uw partner en andere belangstellenden van harte uit voor de digitale bijeenkomst op woensdag 13 april a.s.

Wil Konings zal gaan vertellen over hoe je als actieve patiënt, in alle fases van uw zorgtraject, zelf kan bijdragen om de best passende zorg te krijgen. Middels een presentatie, voorbeelden en interactie met de kijkers legt zij uit hoe je zelf kunt bijdragen en tot betere resultaten kunt komen. De praktische adviezen die zij geeft zijn breed inzetbaar en gelden niet alleen in de situatie dat je zelf ziek bent, maar ook als het gaat om jouw partner, kind of een andere naaste.

Wil Konings kent de zorg – vanuit verschillende rollen, die zij daarin heeft vervuld – door en door. Zij zag dat veel patiënten zich onvoldoende gehoord voelden. Om invulling te kunnen geven aan de behoefte bij patiënten om een meer volwaardigere rol te kunnen innemen bij de eigen behandeling schreef zij het boek “De Power Patiënt”. Tevens verzorgt zij lezingen, die dezelfde boodschap vertolken: “Met een actieve houding kan je meer bereiken. Het vergroot de kwaliteit van zorg en leven”.

Wanneer: Woensdag 13 april 2022
Hoe laat: 19:00 – 20:15 UUR
Hoe: ONLINE; vanuit uw eigen huiskamer met behulp van uw pc, tablet of mobiele telefoon.

Wilt u graag digitaal aanschuiven? Aanmelden kan door hieronder uw gegevens in te vullen en vervolgens te drukken op verstuur. Na aanmelden, ontvang je een bevestiging met evt. verdere details.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Anton, per e-mail via zuidholland@sarcoidose.nl of telefonisch via 0174 29 54 74.

Deelname aan onze bijeenkomsten zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de vereniging wordt zeer gewaardeerd. Graag tot ziens op woensdagavond 13 april a.s.

Back To Top