skip to Main Content

De beste zorg, dat wil toch iedereen?!

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
23-11-2019
10:15 - 13:15

Locatie
De Schakel

Categorieën


Het contactpersonenteam regio Zuid-Holland nodigt u, uw partner en andere belangstellenden van harte uit voor de bijeenkomst op zaterdag 23 november a.s.

Na de ontvangst met koffie en thee zal Wil Konings gaan vertellen over hoe je als actieve patiënt, in alle fases van het zorgtraject, zelf kunt bijdragen om de best passende zorg te krijgen. Middels voorbeelden en interactie met de aanwezigen legt zij uit hoe je zelf kunt bijdragen en tot betere resultaten kunt komen. De praktische adviezen die zij geeft zijn breed inzetbaar en gelden niet alleen in de situatie dat je zelf ziek bent, maar ook als het gaat om jouw partner, kind of een andere naaste.

Wil Konings kent de zorg – vanuit verschillende rollen die zij daarin heeft vervuld – door en door. Zij zag dat veel patiënten zich onvoldoende gehoord voelden. Om invulling te kunnen geven aan de behoefte bij patiënten om een meer volwaardiger rol te kunnen innemen bij de eigen behandeling schreef zij het boek “De Power Patiënt”. Tevens verzorgt zij lezingen die dezelfde boodschap vertolken: “Met een actieve houding kan je meer bereiken. Het vergroot de kwaliteit van zorg en leven”.

Het zal een interactieve bijeenkomst worden, waarbij er voldoende ruimte is voor het delen van uw ervaringen en het stellen van vragen. Er zal tevens een pauze zijn.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Anton Berendse, per e-mail via anton@sarcoidose.nl of telefonisch via 0174 29 54 74.

Onze bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken, maar een vrijwillige bijdrage voor de vereniging wordt zeer gewaardeerd. Graag tot ziens op zaterdag 23 november in Bergambacht!

Bereikbaarheid: Parkeren kan in de directe omgeving van de Schakel en bushalte is op 300 meter afstand gelegen.

Back To Top