skip to Main Content

Diagnostiek, behandeling en revalidatie bij sarcoïdose

« Terug naar artikel

Diagnostiek, behandeling en revalidatie bij sarcoïdose

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 24-02-2018
10:15 - 12:45

Locatie
ASZ, Albert Schweitzerplaats

Categorieën


Het contactpersonenteam regio Zuid-Holland nodigt u van harte uit voor de bijeenkomst in het ASZ te Dordrecht, locatie Auditorium Dordtwijk op zaterdag 24 februari 2018. Dit betreft een informatiebijeenkomst over sarcoïdose, welke in samenwerking met het Albert Schweitzer Ziekenhuis wordt georganiseerd. We ontvangen iedereen graag vanaf 10.15 uur uur. De bijeenkomst start om 10.30 uur en eindigt rond 12.45 uur.

Tijdens deze bijeenkomst zullen longarts Dr. Stephan Dik en MSc. psychosomatisch fysiotherapeut Luuk van Schendel – beiden gespecialiseerd in longziekten en sarcoïdose in het bijzonder – een presentatie geven over resp. “’De diagnostiek en behandeling van sarcoïdose: een ziekte met vele gezichten”  en “Sarcoïdose en revalideren: wat valt er te winnen”.

Gedurende deze bijeenkomst zal er ook voldoende tijd zijn om uw vragen te beantwoorden. Heeft u op voorhand al vragen, vermeld deze dan op het aanmeldformulier. De sprekers kunnen zich dan beter op uw vragen voorbereiden en en er mogelijk uitgebreider op in gaan.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Anton Berendse, per mail zuidholland@sarcoidose.nl of per telefoon 0174295474.

Onze bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken maar een vrijwillige bijdrage voor de vereniging wordt zeer gewaardeerd. Graag tot ziens op zaterdag 24 februari 2018 – 10.15 uur in Dordrecht.

[ultimate_modal btn_size="md" btn_bg_color="#dc2071" btn_txt_color="#ffffff" modal_on_align="left" btn_text="Ga naar het inschrijfformulier" modal_size="block" modal_style="overlay-slidedown" overlay_bg_color="#ffffff" header_text_color="" modal_border_style="solid" modal_border_width="1" modal_border_color="#4cadc9" modal_border_radius="0"]

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

[/ultimate_modal]
Back To Top