skip to Main Content

Een Power Patiënt voelt zich beter (Geannuleerd)

« Terug naar artikel

Een Power Patiënt voelt zich beter (Geannuleerd)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 29-09-2018
10:30 - 12:45

Locatie
Berkel en Rodenrijs

Categorieën


Deze bijeenkomst is geannuleerd; u kunt zich niet meer aanmelden. Excuus voor het ongemak!

Op 29-09-2018 organiseert de regio Zuid Holland voor leden en belangstellenden een bijeenkomst in Berkel en Rodenrijs. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Gebouw Rehoboth, Wilhelminastraat 2, 2651 DL Berkel en Rodenrijs. We ontvangen iedereen graag vanaf 10:15 uur uur. De bijeenkomst start om 10:30 uur en eindigt rond 12:45 uur. Tijdens deze bijeenkomst behandelen we het thema De Power Patiënt.
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Anton Berendse, per mail zuidholland@sarcoidose.nl of per telefoon 0174295474.
Onze bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken maar een vrijwillige bijdrage voor de vereniging wordt zeer gewaardeerd. Graag tot ziens op 29-09-2018 – 10:15 uur in Berkel en Rodenrijs.

Thema van de bijeenkomst: De Power Patiënt
Sprekers: Mw. Wil Konings

Mw. Wil Konings zal vertellen over “Powerpatiënten”. Zij kent de zorg door en door, vanuit verschillende rollen. Met praktische adviezen legt zij uit hoe een patiënt tijdens het zorgproces tot betere resultaten kan komen. Hierdoor zal je als patiënt een betere en adequatere behandeling krijgen, die het beste bij jou past. Voor zover van toepassing zul je minder last hebben van bij-effecten. Met als grootste winst dat je jezelf beter zult voelen en beter met de sarcoïdose zal kunnen “dealen”.

Tijdens deze bijeenkomst zal er ook voldoende gelegenheid zijn om ervaringen met elkaar te delen. Voor meer informatie over wie Wil Konings is en de inhoud van haar betoog wiilen wij u verwijzen naar: http://www.powerpatient.nl/

Back To Top