Ga naar hoofdinhoud

Lotgenoten wandeling

Datum/Tijd
12-03-2022
10:00 - 13:00

Locatie
Fort Vechten
Achterdijk 12
, Bunnik

Categorieën


Beste heer/mevrouw,

Hierbij nodigt regioteam Utrecht-Flevoland van sarcoidose.nl je uit voor een Lotgenoten wandeling. In tijden waarin we verplicht worden afstand te houden, is het vinden van verbinding mogelijk nog belangrijker dan ooit. Een heerlijke wandeling in de buitenlucht, met een lekker kopje koffie onderweg, biedt ons deze gelegenheid. De wandeling is ca 5 km lang, hiervoor is goed schoeisel een must en gaan we er vanuit dat je wel eens vaker dit soort afstanden loopt.

Onze (online) ervaringsbijeenkomsten zijn bedoeld om mensen die sarcoïdose hebben of dichtbij iemand staan die sarcoïdose heeft, bij elkaar te brengen. Wij willen een veilige, ongedwongen sfeer creëren waarin je met elkaar van gedachten kan wisselen over het hebben van sarcoïdose en hoe je daarmee verder kan in je dagelijks leven. Onze ervaring is dat mensen die activiteiten zoals deze bijwonen, veel van elkaar leren.

Het aantal deelnemers aan de wandeling is maximaal 15 personen. Hierdoor heeft iedereen ruimschoots de gelegenheid om zijn of haar verhaal te vertellen. Vanwege het maximum aantal deelnemers geldt dat de volgorde van aanmelding bepalend is voor deelname.

Informatie

  • Wanneer: Zaterdag 12 maart 2022
  • Hoe laat: Start 10 uur
  • Waar: Parkeerplaats Fort Vechten, Achterdijk 12, Bunnik
  • Nodig: Goede wandelschoenen, lichte wandelervaring

Wil je graag deelnemen ?

Je kan je aanmelden t/m 4 maart 2022 op onze website. Je ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving. In een aparte e-mail ontvang je later van ons de routebeschrijving en nadere informatie.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan je contact opnemen met Niek Toussaint per mail niek@sarcoidose.nl of Mischa Ehlert mischa@sarcoidose.nl

Graag tot ziens bij onze Lotgenoten wandeling!

Sarcoïdose.nl vrijwilligers regio Utrecht-Flevoland,

Niek Toussaint en Mischa Ehlert.

Back To Top