skip to Main Content

Omgaan met sarcoïdose, Soesterberg

« Terug naar artikel

Omgaan met sarcoïdose, Soesterberg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 09-03-2018 - 10-03-2018
Hele dag

Locatie
Kontakt de Kontinenten, Soesterberg

Categorieën


Tweedaagse bijeenkomst op 9 en 10 maart met een terugkomdag op 21 april. Verdere informatie op te vragen via omgaan@sarcoidose.nl of telefonisch 072 – 792 0767.

Als u geconfronteerd wordt met de sarcoïdose is er veel onzekerheid: Wat betekent dit voor uw dagelijks leven, voor uw werk en uw relatie? Hoe gaat u om met deze nieuwe grillige situatie, met uw ziekte of die van uw partner en de onzekerheid?

De SBN organiseert twee keer per jaar de training ‘Omgaan met sarcoïdose’. Deze training is toegankelijk voor leden en hun eventuele partners of andere betrokkenen. Het doel van de training is de verbetering van kwaliteit van leven en het maximaal leren benutten van uw kwaliteiten en mogelijkheden! Want ook al heeft u (of uw partner) sarcoïdose, dat wil nog niet zeggen dat uw mogelijkheden zijn opgehouden. De training bestaat steeds uit drie dagen waarvan de eerste twee dagen aaneengesloten zijn. Zij worden gegeven door trainers die zelf ook sarcoïdose hebben.

Per deelnemer is een eigen bijdrage verplicht. Meer weten of aanmelden? Kijk op:  Omgaan met sarcoïdose.

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Geachte heer / mevrouw,

    ik heb vorig jaar zo’n bijeenkomst meegemaakt. Mag ik me nog een keer aanmelden voor deze bijeenkomst ?

    Met vriendelijke groet,
    Anwer Samsoedien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Back To Top