skip to Main Content

Omgaan met sarcoïdose, De Bult (Steenwijk)

« Terug naar artikel

Omgaan met sarcoïdose, De Bult (Steenwijk)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 05-10-2018 - 06-10-2018
Hele dag

Locatie
Fletcher Hotel

Categorieën


Tweedaagse bijeenkomst op 5 en 6 oktober met een terugkomdag op 10 november. Verdere informatie op te vragen via omgaan@sarcoidose.nl of telefonisch 072 – 792 0767.

Deze training is heeft eventueel nog plaatsen vrij; informeer even op bovenstaand nummer of u zich nog kunt aanmelden. Zo niet, dan kunt u zich alvast opgeven voor een van de trainingen van volgend jaar.

Als u geconfronteerd wordt met de sarcoïdose is er veel onzekerheid: Wat betekent dit voor uw dagelijks leven, voor uw werk en uw relatie? Hoe gaat u om met deze nieuwe grillige situatie, met uw ziekte of die van uw partner en de onzekerheid?

De SBN organiseert drie keer per jaar de training ‘Omgaan met sarcoïdose’. Deze training is toegankelijk voor leden en hun eventuele partners of andere betrokkenen. Het doel van de training is de verbetering van kwaliteit van leven en het maximaal leren benutten van uw kwaliteiten en mogelijkheden! Want ook al heeft u (of uw partner) sarcoïdose, dat wil nog niet zeggen dat uw mogelijkheden zijn opgehouden. De training bestaat steeds uit drie dagen waarvan de eerste twee dagen aaneengesloten zijn. Zij worden gegeven door trainers die zelf ook sarcoïdose hebben.

Per deelnemer is een eigen bijdrage verplicht. Meer weten of aanmelden? Kijk op:  Omgaan met sarcoïdose.

Back To Top