skip to Main Content

Omgaan met sarcoïdose (nog 2 plaatsen)

« Terug naar artikel

Omgaan met sarcoïdose (nog 2 plaatsen)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 29-09-2017
Hele dag

Locatie
Steenwijk

Categorieën


Tweedaagse bijeenkomst op 29 en 30 september met een terugkomdag op 11 november. Voor aanmelding en verdere informatie omgaanmet@sarcoidose.nl of telefonisch 033-2471467.

Als u geconfronteerd wordt met de sarcoïdose is er veel onzekerheid: Wat betekent dit voor uw dagelijks leven, voor uw werk en uw relatie? Hoe gaat u om met deze nieuwe grillige situatie, met uw ziekte of die van uw partner en de onzekerheid?

De SBN organiseert twee keer per jaar de training ‘Omgaan met sarcoïdose’. Deze training is toegankelijk voor leden en hun eventuele partners of andere betrokkenen. Het doel van de training is de verbetering van kwaliteit van leven en het maximaal leren benutten van uw kwaliteiten en mogelijkheden! Want ook al heeft u (of uw partner) sarcoïdose, dat wil nog niet zeggen dat uw mogelijkheden zijn opgehouden. De training bestaat steeds uit drie dagen waarvan de eerste twee dagen aaneengesloten zijn. Zij worden gegeven door trainers die zelf ook sarcoïdose hebben.

Wilt u graag deelnemen aan een volgende training? Laat u dan vrijblijvend op de wachtlijst laten plaatsen, dan nodigen we u uit voor de volgende training. Neem contact op per mail: omgaanmet@sarcoidose.nl of telefoon: 033-2471467.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top