Ga naar hoofdinhoud

Online-ervaringsbijeenkomst

Datum/Tijd
03-05-2022
18:45 - 20:30

Categorieën


Beste heer/mevrouw

Regioteam Utrecht-Flevoland van sarcoidose.nl nodigt je van harte uit voor onze online-ervaringsbijeenkomst. Omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om fysiek naar een bijeenkomst te komen, maken wij het ook mogelijk om de ervaringsbijeenkomst vanuit je eigen huiskamer bij te wonen.

Onze (online) ervaringsbijeenkomsten zijn bedoeld om mensen die sarcoïdose hebben en andere belangstellenden, bij elkaar te brengen. Wij willen een veilige, ongedwongen sfeer creëren waarin je met elkaar van gedachten kan wisselen over het hebben van sarcoïdose en hoe je daarmee verder kan in je dagelijks leven. Onze ervaring is dat mensen die deze bijeenkomsten bijwonen, veel van elkaar leren.

Het thema van deze bijeenkomst is: Sarcoïdose en mijn omgeving. Waar loop ik tegenaan? Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan wij eventueel meerdere groepen maken. Hierdoor heeft iedereen ruimschoots de gelegenheid om zijn of haar verhaal te vertellen.

Informatie

Wanneer: Dinsdag 3 mei 2022

Hoe laat: 19:00 uur – 20:30 uur (de online-ruimte is open vanaf: 18:45 uur)

Waar: Thuis, online in je eigen huis-/koffiekamer

Deelnemen: Via Microsoft Teams (bij voorkeur de app)

Wil je graag aanschuiven?

Je kan je aanmelden op onderstaand formulier.

BELANGRIJK: Mocht je onverhoopt na aanmelding toch niet kunnen aansluiten, geef dat dan even door aan gerard@sarcoidose.nl. Het aantal vrijwilligers is gebaseerd op het aantal aanmeldingen. Deze vrijwilligers zijn ook mensen met sarcoïdose en zitten voor jou klaar, ondanks hun eigen beperkte energie.

In een aparte e-mail ontvang je later van ons de verwijzing over hoe je online kan deelnemen. Een dag voor de online-ervaringsbijeenkomst ontvang je van ons een laatste e-mail met daarin de link naar deze bijeenkomst.

Let op: Op het inschrijfformulier kan je eventueel vooraf al een onderwerp inbrengen, waar je graag aandacht voor zou willen vragen tijdens deze ervaringsbijeenkomst. Houd daarbij rekening dat de vrijwilligers ervaringsdeskundigen zijn en geen artsen/specialisten.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan je contact opnemen met Gerard van Dam, per mail gerard@sarcoidose.nl of per telefoon 06 53 91 02 19.

Graag tot ziens bij onze online-ervaringsbijeenkomst!

Sarcoïdose.nl vrijwilligers regio Utrecht-Flevoland,
Anneke, John, Niek, Leonie, Mischa en Gerard.

Inschrijfformulier

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Back To Top