Ga naar hoofdinhoud

ONLINE-Ervaringsbijeenkomst (vol)

Datum/Tijd
28-09-2021
19:30 - 21:00

Categorieën


Dit evenement is vol, de inschrijving is gesloten

Hierbij nodigt regioteam Utrecht-Flevoland van sarcoidose.nl je uit voor onze online-ervaringsbijeenkomst. Nu het online samenkomen steeds gebruikelijker is geworden, willen wij het mogelijk maken om de ervaringsbijeenkomst vanuit je eigen huiskamer bij te wonen.

Onze (online) ervaringsbijeenkomsten zijn bedoeld om mensen die sarcoïdose hebben of dichtbij iemand staan die sarcoïdose heeft, bij elkaar te brengen. Wij willen een veilige, ongedwongen sfeer creëren waarin je met elkaar van gedachten kan wisselen over het hebben van sarcoïdose en hoe je daarmee verder kan in je dagelijks leven. Onze ervaring is dat mensen die deze bijeenkomsten bijwonen, veel van elkaar leren.

Het thema van deze bijeenkomst is: ervaringen uitwisselen, hoe je omgaat met sarcoïdose en waar je tegen aan loopt. Het aantal deelnemers van de online-ervaringsbijeenkomst gaan wij beperkt houden. Hierdoor heeft iedereen ruimschoots de gelegenheid om zijn of haar verhaal te vertellen.

Informatie

Wanneer:       Dinsdag 28 september
Hoe laat:         19:30 uur – 21:00 uur (de online-ruimte is open vanaf: 19:15 uur)
Waar:             Thuis, online in je eigen huis-/koffiekamer
Deelnemen:   Via Microsoft Teams Meeting

Wil je graag aanschuiven?

Op deze pagina kan je, je aanmelden. Je ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving. In een aparte e-mail ontvang je later van ons de verwijzing over hoe je online kan deelnemen. Een dag voor de online-ervaringsbijeenkomst ontvang je van ons een laatste e-mail met daarin de link naar deze bijeenkomst.

Let op: Op het inschrijfformulier kan je eventueel vooraf al een onderwerp inbrengen, waar je graag aandacht voor zou willen vragen tijdens deze ervaringsbijeenkomst. Houd daarbij rekening dat de vrijwilligers ervaringsdeskundigen zijn en geen artsen/specialisten.

Meld je nu aan

Graag tot ziens bij onze eerste online-ervaringsbijeenkomst!

Sarcoïdose.nl vrijwilligers regio Utrecht-Flevoland,
Anneke Heijndijk, John Seelen, Niek Toussaint en Gerard van Dam

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan je contact opnemen met Niek Toussaint, per e-mail niek@sarcoidose.nl of John Seelen, per mail johns@sarcoidose.nl

Onze bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken. Een vrijwillige bijdrage/donatie voor de vereniging wordt echter zeer gewaardeerd. Graag tot ziens op 28 september – 19:30 uur.

Back To Top