Ga naar hoofdinhoud

Online huiskamerbijeenkomst

Datum/Tijd
16-05-2023
19:00 - 20:30

Categorieën


Regioteam Utrecht-Flevopolder van sarcoidose.nl nodigt je van harte uit voor onze online-ervaringsbijeenkomst. Omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om fysiek naar een bijeenkomst te komen, maken wij het ook mogelijk om een ervaringsbijeenkomst vanuit je eigen huiskamer bij te wonen.

Onze (online) ervaringsbijeenkomsten zijn bedoeld om mensen die sarcoïdose hebben, en andere belangstellenden, bij elkaar te brengen. Wij willen een veilige, ongedwongen sfeer creëren waarin je met elkaar van gedachten kan wisselen over het hebben van sarcoïdose en hoe je daarmee verder kan in je dagelijks leven. Onze ervaring is dat mensen die deze bijeenkomsten bijwonen, veel van elkaar leren en elkaar kunnen ondersteunen.

Het thema van deze bijeenkomst is: Hoe bereik je een ‘positieve mindset’ ondanks dat je sarcoïdose hebt. Graag willen we tijdens deze bijeenkomst met elkaar delen tegen welke uitdagingen je in het dagelijks leven aanloopt en wat voor jou een goed manier lijkt om hiermee om te gaan.
Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan wij eventueel meerdere groepen maken. Hierdoor heeft iedereen ruimschoots de gelegenheid om zijn of haar verhaal te vertellen.

Informatie

Wanneer:
Dinsdag 16 mei 2023

Hoe laat:
19:00 uur – 20:30 uur (de online-ruimte is open vanaf: 18:45 uur)

Waar:
Thuis, online in je eigen huis-/koffiekamer

Deelnemen:
Via Microsoft Teams (bij voorkeur de app)

Wil je graag aanschuiven?

Op deze pagina kan je je aanmelden tot en met vrijdag 12 mei 2023. Je ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving.
In een aparte e-mail ontvang je later van ons de verwijzing over hoe je online kan deelnemen. Een dag voor de online-ervaringsbijeenkomst ontvang je van ons een laatste e-mail met daarin de link naar deze bijeenkomst.

BELANGRIJK: Mocht je onverhoopt na aanmelding toch niet kunnen aansluiten, geef dat dan minimaal vier uur voor de bijeenkomst even door aan niek@sarcoidose.nl. Het aantal vrijwilligers die begeleiden is gebaseerd op het aantal aanmeldingen. Deze vrijwilligers zijn ook mensen met sarcoïdose en zitten voor jou klaar, ondanks hun eigen beperkte energie.

Let op: Op het inschrijfformulier kan je eventueel vooraf al een onderwerp inbrengen, waar je graag aandacht voor zou willen vragen tijdens deze ervaringsbijeenkomst. Houd daarbij rekening dat de vrijwilligers ervaringsdeskundigen zijn en geen artsen/specialisten.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan je contact opnemen met Niek Toussaint, per mail niek@sarcoidose.nl of per telefoon 06 24 78 73 15.

Graag tot ziens bij onze online-ervaringsbijeenkomst!

Sarcoïdose.nl vrijwilligers regio Utrecht-Flevoland,
Leonie, Mischa en Niek

 

Back To Top