Ga naar hoofdinhoud

ONLINE KOFFIEKAMER

Datum/Tijd
18-05-2021
18:45 - 20:30

Categorieën


Hierbij nodigt het regioteam Gelderland-Overijssel van Sarcoidose.nl je uit voor een online ervaringsbijeenkomst. In de huidige omstandigheden is het online samenkomen steeds gebruikelijker geworden en wij willen het mogelijk maken om vanuit je eigen huiskamer anderen te ontmoeten.

Onze ervaringsbijeenkomsten zijn bedoeld om mensen bij elkaar te brengen die sarcoïdose hebben of dichtbij iemand staan, die sarcoïdose heeft. Wij willen een veilige, ongedwongen sfeer creëren waarin je met elkaar van gedachten kan wisselen over het hebben van sarcoïdose en hoe je daarmee verder kunt in je dagelijks leven. Onze ervaring is dat mensen die deze bijeenkomsten bijwonen, veel van elkaar leren.

Voor deze bijeenkomst hebben wij als thema gekozen: 

Hoe leg je je beperkingen uit aan je omgeving?

Het aantal deelnemers van de online-ervaringsbijeenkomst zullen wij beperkt houden, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen en alles soepel te laten verlopen.

Wanneer: Dinsdag 18 mei
Hoe laat: 19:00 uur tot 20:30 uur (de virtuele ruimte is open vanaf 18:45 uur)

Deelnemen: Via Microsoft Teams Meeting

Wilt je graag aanschuiven?
Op deze pagina kan je, je aanmelden. Je ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving. In dezelfde e-mail zal ook een verwijzing worden meegezonden hoe je online kan deelnemen.

Let op: Op het inschrijfformulier kan je eventueel vooraf al een onderwerp inbrengen, waar je graag aandacht voor zou willen vragen tijdens deze ervaringsbijeenkomst.

Graag tot ziens bij onze eerste online-ervaringsbijeenkomst!
Sarcoïdose.nl vrijwilligers regio Gelderland-Overijssel,
Roy Broghuis, Annemiek Kraak, Ange van Ommen, Marco Rooze en Loek Hendriks.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan je contact opnemen met Loek Hendriks, per e-mail loek@sarcoidose.nl, of per telefoon 06 20 74 54 88.

Hoewel onze bijeenkomsten gratis te bezoeken zijn, wordt een vrijwillige bijdrage voor de vereniging zeer gewaardeerd. Graag tot ziens op 18 mei – 19:00 uur.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Back To Top