Ga naar hoofdinhoud

Online-Koffiekamer

Datum/Tijd
11-05-2021
19:15 - 21:00

Categorieën


Hierbij nodigt het regioteam Utrecht-Flevoland van sarcoidose.nl je uit voor onze online-ervaringsbijeenkomst. Vanwege COVID-19 is het op dit moment helaas niet mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. Nu het online samenkomen steeds gebruikelijker is geworden, willen wij het mogelijk maken om de ervaringsbijeenkomst vanuit je eigen huiskamer bij te wonen.

Onze (online) ervaringsbijeenkomsten zijn bedoeld om mensen bij elkaar te brengen die sarcoïdose hebben of dichtbij iemand staan, die sarcoïdose heeft. Wij willen een veilige, ongedwongen sfeer creëren waarin je met elkaar van gedachten kan wisselen over het hebben van sarcoïdose en hoe je daarmee verder kan in je dagelijks leven. Onze ervaring is dat mensen die deze bijeenkomsten bijwonen, veel van elkaar leren.

Waar wij voorheen bij een bijeenkomst voor een thema kozen, willen wij het nu zo breed mogelijk insteken en bepaal je zelf de inhoud. Het aantal deelnemers van de online-ervaringsbijeenkomst zullen wij beperkt houden. Hierdoor heeft iedereen ruimschoots de gelegenheid om zijn of haar verhaal te vertellen en alles soepel te laten verlopen.

Wanneer: Dinsdag 11 mei
Hoe laat: 19:30 uur tot 21:00 uur (de virtuele ruimte is open vanaf 19:15 uur)
Deelnemen: Via Microsoft Teams Meeting

Wil je graag aanschuiven?
Op deze pagina kan je je aanmelden. Je ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving en een link naar de online bijeenkomst.

Let op: Op het inschrijfformulier kan je eventueel vooraf al een onderwerp inbrengen, waar je graag aandacht voor zou willen vragen tijdens deze ervaringsbijeenkomst.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan je contact opnemen met Gerard van Dam, per e-mail gerard@sarcoidose.nl, of per telefoon 06 53 91 02 19.

Graag tot ziens bij onze eerste online-ervaringsbijeenkomst!

Sarcoïdose.nl vrijwilligers regio Utrecht-Flevoland,
Anneke Heijndijk, Elise van den Bosch, John Seelen, Niek Toussaint en Gerard van Dam

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kan je contact opnemen met Gerard van Dam, per e-mail gerard@sarcoidose.nl, of per telefoon 06 53 91 02 19.

Hoewel onze bijeenkomsten gratis te bezoeken zijn, wordt een vrijwillige bijdrage voor de vereniging zeer gewaardeerd. Graag tot ziens op 11 mei – 19:15 uur.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Back To Top