Ga naar hoofdinhoud

Ontmoetingswandeling

Datum/Tijd
01-05-2022
10:30 - 12:00

Locatie
Nunspeet
Nunspeet
, Nunspeet

Categorieën


Regioteam Gelderland-Overijssel nodigt je uit voor een Ontmoetingswandeling in de mooie natuur van Nunspeet. Tijdens deze wandeling kunnen wij in een ongedwongen sfeer met elkaar van gedachten wisselen over het hebben van sarcoïdose en hoe je daarmee verder kan in je dagelijks leven. In tijden waarin we verplicht worden afstand te houden, is het vinden van verbinding mogelijk nog belangrijker dan ooit. Een heerlijke wandeling in de buitenlucht, met een lekker kopje koffie vooraf, biedt ons deze gelegenheid. Er is keuze tussen een rolstoelwandeling van 1,7 km, een wandeling van circa 3 km en een wandeling van ca 5 km. Voor de wandelaars is goed schoeisel een must en we gaan ervan uit dat je wel eens vaker dit soort afstanden loopt.

  • Wanneer: Zondag 1 mei 2022
  • Hoe laat: Start 10.30 uur
  • Waar: Restaurant Joris, Elspeterweg 6 Nunspeet, een paar minuten lopen vanaf het station.
  • Nodig: Goede wandelschoenen, lichte wandelervaring

Het aantal deelnemers aan de wandeling is maximaal 15 personen. Hierdoor heeft iedereen ruimschoots de gelegenheid om zijn of haar verhaal te vertellen. Vanwege het maximum aantal deelnemers geldt dat de volgorde van aanmelding bepalend is voor deelname.

Wil je graag deelnemen?

Je kan je aanmelden t/m 24 april 2022 op onze website. Je ontvangt van ons een bevestiging van de inschrijving. In een aparte e-mail ontvang je later van ons de routebeschrijving en nadere informatie.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Loek Hendriks, per mail overijsselgelderland@sarcoidose.nl of per telefoon 06 – 20 74 54 88.

Back To Top