Sarcoïdose en gezin

« Terug naar artikel

Sarcoïdose en gezin

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 13-05-2017
13:00 - 15:30

Locatie
Flevoziekenhuis

Categorieën


Op 13 mei 2017 organiseert de regio Utrecht-Flevopolder voor onze leden en belangstellenden een bijeenkomst in Almere. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Flevoziekenhuis. We ontvangen iedereen graag vanaf 13.00 uur. De bijeenkomst start om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur.

Tijdens deze ervaringsbijeenkomst behandelen we het thema Sarcoïdose en gezin. De spreker op deze bijeenkomst is Andres Roelofs, als u vragen heeft voor de spreker dan kunt u die vooraf doorgeven per mail of telefoon.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Loek Hendriks, per mail utrechtflevopolder@sarcoidose.nl of per telefoon 06-207 45488

Onze bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken maar een vrijwillige bijdrage voor de vereniging wordt zeer gewaardeerd.

Graag tot ziens op 13 mei in Almere.

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs