Ga naar hoofdinhoud

“Sarcoïdose, en hoe nu verder?” Training 2, dag 1

Datum/Tijd
14-10-2022
09:45 - 17:00

Locatie
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM, Eindhoven

Categorieën


In beweging komen en blijven

Deze training is toegankelijk voor mensen met sarcoïdose, hun partners en anderen binnen hun sociale netwerk, die meer inzicht willen krijgen in hun proces , plus een eerste of volgende stap willen zetten in dat proces.

De voornaamste doelen van de training zijn:

  • In beweging komen en blijven. Voor de één zal dit gedragsverandering (beweging) zijn. Voor de ander fysieke verandering (beweging). Het kan ook beiden;
  • De regie over jouw eigen leven (her)pakken. Jij bepaalt en niet de Sarcoïdose.

Om dit te bereiken kan je het volgende tijdens de training verwachten:

  • Aan de hand van theorieën en opdrachten geven wij je handvatten om in beweging te komen en te blijven, je bewustwording te vergroten en mentaal weerbaarder te worden;
  • Het met elkaar delen van ervaringen en tips. Jouw levens- en/of professionele ervaringen kunnen voor anderen van groot belang zijn. Wij vragen jou dan ook om die te delen.

De training bestaat steeds uit drie dagen waarvan de eerste twee dagen aaneengesloten zijn (vrijdag en zaterdag). De derde dag (zaterdag) is zes á zeven weken later. De training wordt ondersteund door vrijwilligers die zelf ook sarcoïdose hebben. De rol van de trainers is met name om het groepsproces te begeleiden en veilige voorwaarden te scheppen.

Back To Top