skip to Main Content

Sarcoïdose en vermoeidheid; wat kan ik er zelf tegen doen?

« Terug naar artikel

Sarcoïdose en vermoeidheid; wat kan ik er zelf tegen doen?

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 14-04-2018
10:00 - 13:00

Locatie
Wijkcentrum Het Broederhuis

Categorieën


Op 14-04-2018 organiseert de regio Noord Holland voor leden en belangstellenden een bijeenkomst in Haarlem. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Wijkcentrum Het Broederhuis, Nagtzaamplein 67, 2032 TC, Haarlem. We ontvangen iedereen graag vanaf 10:00 uur. De bijeenkomst start om 10:30 en eindigt rond 13:00. Tijdens deze bijeenkomst behandelen we het thema Dat sarcoïdose gepaard gaat met vermoeidheid is een bekend gegeven. Helaas is het niet eenvoudig hiermee om te gaan.

Tijdens deze ervaringsbijeenkomst zal Muriël Oude Hengel (GZ-psycholoog) iets vertellen over Cognitieve Gedragstherapie. Dit is een veelgebruikte psychologische behandelmethode die kijkt naar de invloed van je denkwijze op je gevoelens, waaronder vermoeidheid, en de manier waarop je daarmee omgaat. Ze zal daarbij ingaan op belemmerende gedachten die de vermoeidheid kunnen versterken. Ook krijg je handvatten om deze gedachten te veranderen naar helpende gedachten..

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Roy Olsman, per mail noordholland@sarcoidose.nl of per telefoon 0683555133.

Onze bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken maar een vrijwillige bijdrage voor de vereniging wordt zeer gewaardeerd. Graag tot ziens op 14-04-2018 – 10:00 in Haarlem.

[ultimate_modal btn_size="md" btn_bg_color="#dc2071" btn_txt_color="#ffffff" modal_on_align="left" btn_text="Ga naar het inschrijfformulier" modal_size="block" modal_style="overlay-slidedown" overlay_bg_color="#ffffff" header_text_color="" modal_border_style="solid" modal_border_width="1" modal_border_color="#4cadc9" modal_border_radius="0"]

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

[/ultimate_modal]
Back To Top