Skip to content

Sarcoïdose in beweging

Datum/Tijd
13-05-2024
13:30 - 16:15

Locatie
Hoofdgebouw LUMC
Albinusdreef 2
2333 ZA, Leiden

Categorieën


Hierbij nodigt het team bijeenkomsten van Sarcoïdose.nl u van harte uit voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst, welke in samenwerking wordt georganiseerd met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

Deze middag zullen de verschillende aspecten van sarcoïdose onder de loep genomen worden. Sprekers van het LUMC, maar ook andere organisaties zullen hun expertise en ervaringen met u delen. Voor meer details verwijzen wij graag naar het onderstaande programma.

Het LUMC zal ook een livestream van deze bijeenkomst verzorgen. Bij het inschrijven kunt aangeven of u naar het LUMC komt om er live bij aanwezig te zijn of dat u deze bijeenkomst thuis vanaf de bank wilt volgen.

Aanmelden

Het Programma:

Vanaf 13.45 Ontvangst met koffie en thee
14.15 – 14.25 Opening ─ Kelly van Doorn (Physician Assistant Longziekten)
14.25 – 14.45 Wat is sarcoïdose ─ Emiel Marges (Longarts)
14.45 – 14.55 Vragen / discussie
14.55 – 15.15 Behandeling en nieuwe ontwikkelingen ─ Rob Nocker (Longarts)
15.15 – 15.40 Vragenpanel ─ Rob Nocker (Longarts) en Miranda Geelhoed (Longarts)
15.40 – 16.00 Revalidatie bij sarcoïdose ─ Carolien Onstein (Longarts bij Basalt)
16.00 – 16.10 Vragen/discussie
16.10 – 16.15 Afsluitend woord patiëntenvereniging Sarcoïdose.nl
Om 16.15 Gelegenheid om na te praten onder genot van een drankje.

Gedurende deze bijeenkomst zal er ook voldoende tijd zijn om uw vragen te beantwoorden. Heeft u op voorhand al vragen, vermeld deze dan op het aanmeldformulier. De sprekers kunnen zich dan beter op uw vragen voorbereiden en er mogelijk uitgebreider op in gaan.

Waar:

Vanaf 13,45 uur is het ontvangst met koffie en thee. Vanaf de hoofdingang van het LUMC, kunt u de borden ”Informatiemiddag Sarcoïdose” volgen naar Boerhaaveplein/het paleijhs (route 537). Het inhoudelijke programma zal plaatsvinden in collegezaal 5 (route 558). Na afloop is er de gelegenheid om na te praten in het Paleijhs.

Bereikbaarheid:

Openbaar vervoer: Het LUMC ligt op loopafstand van station Leiden Centraal. Een aantal bussen stopt naast het LUMC, halte Centraal Station Westzijde.

Auto: Het LUMC is goed te bereiken per auto. Voor een routebeschrijving kunt u kijken op de website van het LUMC: https://www.lumc.nl/over-het-lumc/contact-algemeen/

Het LUMC beschikt over een parkeergarage en diverse parkeerterreinen waar u betaald kunt parkeren. De betaalautomaten zijn op de begane grond van de parkeergarage en op de begane grond van het hoofdgebouw. Houdt u er rekening mee dat u ten minste 15 minuten nodig heeft vanaf het moment dat u het ziekenhuisterrein oprijdt tot aan de juiste locatie in het LUMC.

Bent u mindervalide, dan kunt u gebruik maken van de parkeermogelijkheden op de begane grond van de parkeergarage. Als u beschikt over een invalidenparkeerkaart kunt u gebruik maken van het parkeerterrein rechts naast de ingang van het hoofdgebouw op vertoon van uw invalidekaart. Om toegang te krijgen tot deze locatie kunt u zich melden via de intercom bij de slagbomen.

Bij de parkeergarage kunt u betalen met een pinpas. In de LUMC parkeerfaciliteiten kan niet contant worden betaald.

Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze middag, met uitzondering van reis- en parkeerkosten

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Anton Berendse, per mail zuidholland@sarcoidose.nl of per telefoon 062444 5552.

Back To Top