skip to Main Content

Sarcoïdose, wat speelt er door mijn hoofd

« Terug naar artikel

Sarcoïdose, wat speelt er door mijn hoofd

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 03-04-2018
19:30 - 21:30

Locatie
Rijnstate Ziekenhuis

Categorieën


Thema van de bijeenkomst: De longarts legt uit wat sarcoïdose is, hoe het ontstaat, hoe de diagnose wordt gesteld en welke behandelmogelijkheden er zijn. De psycholoog gaat in op het omgaan met sarcoïdose. De aandoening brengt in veel gevallen onzekerheden met zich mee, bijvoorbeeld over de oorzaak en het verloop. Ook voelen patiënten zich vaak onbegrepen door mensen uit hun omgeving.

Op 3 april 2018 organiseert de regio Gelderland Overijssel voor leden en belangstellenden een bijeenkomst in Arnhem. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Rijnstate Ziekenhuis. We ontvangen iedereen graag vanaf 19:00 uur. De bijeenkomst start om 19:30 en eindigt rond 21:30. Tijdens deze bijeenkomst behandelen we het thema De longarts legt uit wat sarcoïdose is, hoe het ontstaat, hoe de diagnose wordt gesteld en welke behandelmogelijkheden er zijn. De psycholoog gaat in op het omgaan met sarcoïdose. De aandoening brengt in veel gevallen onzekerheden met zich mee, bijvoorbeeld over de oorzaak en het verloop. Ook voelen patiënten zich vaak onbegrepen door mensen uit hun omgeving..
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Margriet van Wely (Coördinator), per mail overijsselgelderland@sarcoidose.nl of per telefoon 0318-413120.

Onze bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken maar een vrijwillige bijdrage voor de vereniging wordt zeer gewaardeerd. Graag tot ziens op 3 april 2018 – 19:00 in Arnhem.

Sprekers: Marjo van de Ven(longarts) en Peter Scharwächter (psycholoog)

[ultimate_modal btn_size="md" btn_bg_color="#dc2071" btn_txt_color="#ffffff" modal_on_align="left" btn_text="Ga naar het inschrijfformulier" modal_size="block" modal_style="overlay-slidedown" overlay_bg_color="#ffffff" header_text_color="" modal_border_style="solid" modal_border_width="1" modal_border_color="#4cadc9" modal_border_radius="0"]

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

[/ultimate_modal]
Back To Top