Ga naar hoofdinhoud

Sarcoïdosetrein Zeeland

Datum/Tijd
11-02-2023
09:30 - 15:30

Locatie
Complex Omnium
Zwembadweg 3
4463 AB, Goes

Categorieën


De sarcoïdosetrein heeft 28 januari de eerste stop in Leeuwarden. Daarna zet de trein koers naar de andere kant van het land om pas in Goes op de rem te trappen. Daar bent u op zaterdag 11 februari welkom in het Omnium aan de Zwembadweg 3. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een feestelijke dag. 

Hoe ziet de dag in Goes eruit?   

09.30-10.00 uur: Inloop met koffie/thee en gebak.   

10.00-10.15 uur: Opening van de dag en kennismaking (kort filmpje) met de vereniging sarcoidose.nl  

10.15-12.15 uur: Ben jij elke dag aan het overleven? Of heb je zelf de regie in handen? Leid je een leven waarin je doet wat je wilt? Waar je hart sneller van gaat kloppen? Of ben je wanhopig alle ballen in de lucht aan het houden. Je steeds aan het aanpassen. Aan het vechten en over je grens aan het gaan. Niet zo gek als je geconfronteerd wordt met een chronische ziekte. Het kan ook anders.

Lenneke Vente, heeft al jaren sarcoïdose en is onder andere schrijfster van het boek ‘Tien onzichtbare jaren’. Als ervaringsdeskundige neemt ze je mee in haar zoektocht in haar leven met sarcoidose. Een inspirerend betoog over je leven opnieuw moeten inrichten door een chronische ziekte waarin het duidelijk wordt dat je weliswaar een chronische ziekte hebt, maar het niet bent! Het is niet alleen overleven, er is nog zoveel meer. Het motto van Lenneke ‘Als nieuw word je misschien nooit meer. Maar beter dan ooit behoort wel degelijk tot de mogelijkheden’ voert hierbij de boventoon. Een verhaal dat je achterlaat met handige tools voor een leven vanuit rust, kracht en energie.

12.15-13.30 uur: Tijd voor de inwendige mens. Lunchen dus en tijd om met elkaar in gesprek te gaan over van alles en nog wat.   

13.30-15.00 uur: Onder leiding van Kim is het tijd voor een workshop. Wat er op tafel komt, is een verrassing. Maar maakt u zich absoluut geen zorgen. Iedereen kan zonder problemen mee doen aan dit creatief proces.   

15.00-15.30 uur: We sluiten af met een nababbel en drankje.  

We wensen iedereen een fijne en mooie dag toe.   

Aanmeldformulier

Back To Top