Ga naar hoofdinhoud

Steek van wal met sarcoïdose

Laatst geupdate op 19 juli, 2019

Datum/Tijd
06-07-2019
11:00 - 13:15

Locatie
Wateringen
Dorpskade 100
2291 HT, Wateringen

Categorieën


Op 6 juli a.s. organiseren de vrijwilligers uit de regio Zuid-Holland een rondvaart door het Westland en Midden-Delfland. Omdat wij deze tocht allemaal in hetzelfde schuitje zitten, is er de gelegenheid om ervaringen te delen in een informele sfeer. Ben jij benieuwd hoe anderen roeien met de riemen die zij hebben, alle zeilen bijzetten, het roer omgooien en hoe zij voorkomen dat zij kopje onder gaan en/of wil jij delen hoe jij dit ervaart en hoe je jouw bakens hebt verzet om koers te houden? Meld je nu aan en kom aan boord!

Praten over het hebben van sarcoïdose kan jou en evt. jouw partner helpen. Jouw ziekte is onzichtbaar en je voelt je onbegrepen. De ene keer gaat het beter dan de andere keer. Samen situaties herkennen en erkennen zal eenieder helpen om het hebben van sarcoïdose (van de partner) een beetje meer te accepteren.
Heb jij tips voor anderen? Alleen luisteren en/of genieten van de schitterende omgeving mag natuurlijk ook.

Belangrijke informatie:
Je kunt aan boord vanaf 11.00 uur
Koffie, thee en andere versnaperingen staan voor jou klaar
We lichten het anker om 11:30 uur en
We komen weer aan wal om ca. 13.15 uur.
Er is plaats voor max. 50 personen. Je kunt je met maximaal 2 personen inschrijven.
De boot is tot onze spijt NIET toegankelijk voor rolstoelen. Om aan boord te komen, dien je een smal trapje met 3 treden te trotseren. Er is een toilet aan boord.
Voor deze boottocht, waarbij de catering is inbegrepen, wordt een kleine vergoeding gevraagd. Kosten (direct te voldoen bij inschrijving):

  • Voor leden: 5,00 euro p.p.
  • Voor niet-leden: 10,00 euro p.p.

Voor meer informatie kun je mailen naar: zuidholland@sarcoïdose.nl Of bel naar 0174 – 29 54 74 en stel je vraag aan Anton.

Het parkeren van een auto kan bij de parkeerplaats gelegen aan de Dorpskade 100, 2291 HT Wateringen. De opstapplaats is rondom de brug over de Zweth bij café/eethuis “de Bonte Haas”, welke te vinden is tegenover de eerder genoemde parkeerplaats.

Graag tot ziens op 06-07-2019- 11:00 in Wateringen.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top