skip to Main Content

Vakantietijd, dus minder bijeenkomsten

« Terug naar artikel

Vakantietijd, dus minder bijeenkomsten

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 24-06-2017 - 23-08-2017
Hele dag

Categorieën


De vakantieperiode is aangebroken in Nederland. Gedurende verschillende periodes krijgen de scholen in onze regio’s de zomervakantie, en ook in de medische wereld zijn de eerste vakanties al aangekondigd.

Dat betekent dat er weinig tot geen bijeenkomsten en evenementen zullen plaatsvinden tot en met de eerste week van september, een beetje afhankelijk van de regio en de beschikbaarheid van sprekers en locaties.

Wij hopen u in ieder geval na deze welverdiende periode van rust en opladen weer op één van onze boeiende en oh zo noodzakelijke bijeenkomsten te mogen begroeten. Uiteraard blijven onze werkgroepen, voorlichtingsteams en de Adviesraad zoveel mogelijk bezet, en zijn onze contactpersonen in de regio’s, deze website, onze Social Media accounts en email adressen te allen tijde beschikbaar.

Namens de SBN wens ik iedereen prettige vakantie toe, en voor hen die niet gaan of kunnen heel veel sterkte en rust.

Webmaster SBN

Hallo, ik ben Rob van Jaarsveld (1960), voormalig systeembeheerder bij een grotere multinational na een 22-jarige carriére bij de Luchtmacht en nu 100% arbeidsongeschikt door neurosarcoïdose. In 2015 werd bij toeval sarcoïdose stadium II geconstateerd; in mijn blogs lees je hoe en wat daarna kwam. Na die eerste diagnose kwam ik direct bij de SBN terecht en gelijk als vrijwilliger aangemeld om iets voor mijn mede-patiënten te kunnen doen. Ik beheer nu met een aantal medevrijwilligers deze website, het forum, de social media en blog naast het redactiewerk voor de Sarcoscoop. Ik hoop dat mijn verhalen (ook te lezen op www.vonjot.nl) anderen kunnen inspireren om het allemaal een keer lekker van zich af te kunnen schrijven. Hoe dan ook: ondanks alles blijf ik positief, en zal mijn lichaam niet laten winnen van mijn geest!

Lees alle blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Back To Top