skip to Main Content

Forum

« Terug naar artikel

Beste forumlezer en gebruiker,

Omdat de Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland zojuist haar nieuwe website in gebruik heeft genomen én is verhuisd naar een nieuwe server en hostingprovider zijn er grote veranderingen in onze infrastructuur doorgevoerd.

Het forum maakt deel uit van de gehele webomgeving, maar vanwege de totaal andere techniek is niet nog niet gelukt om het bestaande forum 1:1 over te zetten. We vinden het van het grootste belang om alle berichten en reacties van de oude site mee te kunnen nemen, maar het beschikbaar maken van deze gegevens, en het gebruiksklaar maken van het forum zelf kost daardoor helaas meer tijd en werk dan we hadden kunnen voorzien.

Wij zijn achter de schermen druk bezig om dit forum uiterlijk eind maart, maar waarschijnlijk eerder, beschikbaar te hebben voor jullie waardevolle bijdragen. We hopen op je begrip hiervoor; graag hadden we alles kant en klaar gepresenteerd om iedereen meteen weer van dienst te kunnen zijn op ons forum.

Nog even geduld dus; kijk regelmatig even op onze homepage of op deze pagina om te checken of het forum weer beschikbaar is.

Je kunt ook hieronder je email adres achterlaten zodat je een mailtje kunt ontvangen wanneer het forum weer beschikbaar is. Tot gauw!

Lees de forumregels

Vul hieronder uw gegevens in en dan houden we u op de hoogte over de situatie van het forum

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top