skip to Main Content

blaas

« Terug naar artikel

Home Forums Welkom blaas

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 7 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11438

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  hallo, ik heb mij al eerder voorgesteld en ik wou weten of er nog mensen zijn met blaasproblemen?? het is begonnen enkele weken geleden. Symtomen gelijkend op een blaasinfectie, en ben daar dan ook voor behandeld. Doch dat heeft eigenlijk niet veel geholpen. Ik blijf plasdrang houden, drink veel water op aanraden van de uroloog met citroen in nu. De plasjes bevatten geen kiemen, geen ether, een eerste bevatte wel rode en witte bloedcellen.
  Het tweede (gesondeerde) urine was erg verdund had de goede ph enz. De uroloog heeft het verslag van de longarts gelezen(wist ik al) en daar is het iets aan het opklaren(de granulomen)Nu had de uroloog voorgesteld om 2x een soort spoeling te doen met zilvernitraat dat moet ik minstens een uur ophouden. Vrijdag is dat gebeurd en morgen(maandag nog eens)Het is misschien iets beter en hopelijk morgen nog iets beter.(plasdrang blijft)
  Vraag? kan het zijn dat er zich granulomen in de blaas hebben afgezet die deze klachten geven?? iemand enig idee? van de nieren heb ik info gevonden van de blaas niet. vriendelijke groeten rita

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top