skip to Main Content

En weer steekt het zijn kop op

« Terug naar artikel

Home Forums Even voorstellen En weer steekt het zijn kop op

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 0 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  oud forum 1 jaar, 8 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #11088

  oud forum
  Sleutelbeheerder

  Hoi lotgenoten,
  Vanaf 2000 heb ik sarcoidose. Het was toen ernstig volgens de longarts maar is na een half jaar rust weer weg gegaan. Dus geen medicatie.
  In 2007 kwam het weer terug maar nu in mindere mate en ik kon met halve dagen werken. Ook dat ging zonder medicatie weer over.
  Toen kwam 2013 en waren de longen weer aangetast, prednison werd overwogen maar we hebben nog even afgewacht. En weer ging het over.
  Het laatste jaar lijk ik overal last van te hebben. De ene peesontsteking is nog niet weg of er dient zich op een andere plek weer een ontsteking aan. Ook mijn rug en benen zijn pijnlijk en hiervoor ga ik al vanaf januari naar de fysio. Dan heb ik dit, dan weer dat.
  Omdat de controles in september afweken moet ik in november alweer op controle. Maar de laatste week voel ik me benauwd (vooral als ik iets doe), kortademig en hoest regelmatig slijm op. Dus controle vervroegd naar volgende week.
  Ik zit momenteel werkloos thuis maar moet wel solliciteren. Ik weet niet goed of ik me ziek moet melden en ook weet ik niet waar ik op moet solliciteren. Ik kom uit de zorg maar dat werk is nu teveel . Door dit forum weet ik al wat meer en hoop ik herkenning te krijgen. groet, Carla

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Back To Top